Când are dreptate, concurenţa trebuie sprijinită. Iată de ce mă alătur campaniei unui blogger care nu este, nu a fost şi nu va fi niciodată tonomat.

cristian sutu banner

Şi o fac pentru problema de fond: atunci când tinerii buni tac, sunt ”scarbiţi” şi ”sceptici”, în fruntea lor ajung unii care cred că politica înseamnă să vorbeşti tare, mult şi agresiv.

31 COMENTARII

  1. D-le Voiculescu, politicienii se intreaba de ce nu vine lumea la voi, pai iata si raspunsul, atunci cand o vezi pe duduia Ridzi cum cheltuie 600.000 euro pe sapte scanduri, si mai are si tupeul jegos sa spuna ca putea sa cheltuie si mai mult, ca de doar nu cheltuia banii ei, iar asa zisul prim-ministru tace malc neluand absolut nici o masura impotriva „cotofenei”, pai sincer ti se cam duce cheful de vot, si de asa zisa incredere pentru politicieni. La noi in Romania nici macar aparentele numai conteaza. Unu care vrea sa emigreze. Cat mai curand.

  2. Am urmarit-o la emisiunea „Sinteza Zilei” si m-a uluit obraznicia si slugarnicia sa extrema. Eu sunt o sustinatoare a prezentei femeilor pe scena politica, dar astfel de personaje ratate nu au ce cauta in functii inalte deoarece nu au nimic in comun cu valoare si competenta. Aceasta doamna nu avea nici cea mai mica tresarire a responsabilitatii si a datoriei fata de cetateni, purtandu-se doar ca un penibil pion propagandist.

  3. Atâta sunt de plictisit de ‘politica’ din România, încât sunt bucuros pentru orice lucru ieşit din comun pe care-l poate face un ‘politician’ ca să placă publicului. Da’ e greu când înăuntru e leopardu’… Urăsc foamea, de orice fel ar fi ea! :(

  4. O limbuta mediocra. Si o sluga perfecta. „Mai perfecta” chiar decat si-ar fi imaginat vreodata Basescu. Poate chiar si Ceausescu l-ar invidia, daca ar trai.
    Iar pedeleii ca Visan, care „o cunosc de mult pe Monica…” sa stea mai bine acasa, sa nu mai vina la televiziuni sa cada in penibil! Dar cum ei au creierele spalate…

  5. Pentru tanti Udrea pe când o campanie de genu’ ăsta? Cine zicea că blondele e proaste, rău zicea, parol!

  6. adevarul e ca tinerii nu tre sa se multumeasca doar sa contemple, sa fie victime ci trebuia sa-si spuna raspicat un punct de vedere si sa se implice… statutul de victime care bocesc precum babele pe ulita nu va aduce niciodata nicio schimbare…
    apropo de atitudine aroganta la madam ritzi – chiar daca sunt convins ca nu o sa va placa – uneori am observat exact acelasi stil (cu „vorbit mult si agresiv”) si la ex-ministru seres; e poate una din explicatiile ca desi in teorie suna bine, PC nu reuseste sa treaca un anumit prag psihologic… e ca la o firma unde degeaba investeste patronul, asigura tot ce e mai bun pt clienti, dar personalul transmite sentimente de antipatie fata de clientii prezenti sau potentiali

  7. Afara cu gunoaiele arogante! Daca lucrau „la patron” demult zburau! macar la noi in casa sa facem curatenie si sa dam exemplu!
    Dorim fapte – adica poporu’ cere sange!
    lu’consilieru o bere fara alcool si un 10% bonus de performanta!
    lu’blogeru „ce a semnalat-o” pe „doamna ” – un fresh cu multivitamine :)

    Stima,

  8. m-am uitat in seara respectiva la RTV cand a fost Tolontan cu prulareasa si simteam cum turbez si imi vine sa ma car dracului, nu mai puteam de draci cand vedeam cum ii sfida pe toti in fata nesimtita. si mai e si proasta…

    Oricum, credeti ca demisia/demiterea pipitzei va rezolva ceva?!?!? cine va fi pus, va fi pus tot pentru a alimenta bugetele firmelor de partid… din banii nostrii.

  9. PSD-PC-PNL…e momentul sa rupeti tacerea, e momentul sa iscati ceva cu adevarat important…Altfel poporul asta va iesi pe strazi cat de curand…si nu veti fi iertati niciunul!!!

    Ce se intampla azi e mafie la nivel statal, la nivel de justitie…

  10. Nu stiu de ce, dar de cite ori apar la TV oameni de la PDL au acelasi stil nesimtit si obraznic de a vorbi. Si de a vorbi peste interlocutor.
    Cred ca inainte sa apara la TV, cineva ii scoleste, ca vorbesc toti de parca ar fi frati.
    Oricum, duduia e in plus pe posul pe care il detine; nu stie citi bani are pe bina, cit a dat pt 2 mai, cit a dat pt concerte, etc… adica nu stie nimic.
    Oare?

  11. Asta a fost si un indemn al meu: sa luati si dumneavoastra atitudine in cazul Ridzi. Insa nu stiu daca atat este suficient, ar trebui si televiziunile apropiate dumneavoastra :D sa ia o atitudine mai aspra si sa faca o mediatizare mai ampla.

    Va multumesc! http://sisokoki.wordpress.com

  12. Felicitări pentru „alăturare”. Totuşi televiziunile dumneavoastră nu prea se „alătură” … păcat. În rest … scrieţi bine ! :D

  13. Tare curioasa sunt cine este de fapt autorul acestui site, pentru ca este cert ca nu este Felix. Fara sa dau multe argumente (nu vreau sa jignesc…) l-am urmarit de cateva ori pe Felix la TV, pe timpuri – cand era si mai tanar – nu avea nimic din agerimea/istetimea autorului acestui site. Ca sa nu mai vorbim ca biologic vorbind, nu are cum sa aiba o verva a scrisului specifica unui adolescent de 20 maxim 25 de ani, cum reiese din articolele postate pe acest site. Uitati-va cum scriu cei peste 60 de ani – unii care sunt obisnuitii condeiului de o viata intreaga. Scriu matur, inteligent, dar nu in ritm de mitraliera…

    Deci, cine o fi oare autorul articolelor de pe acest site, adica scriitorul „surogat”? Un student merituos???

  14. Domnilor si doamnelor, situatia este disperata in societatea romaneasca .Contrar opiniei generale conform careia societatea „merge inainte ” spre civilizatie, la noi in tara, are loc un proces serios de DECIVILIZARE.Cu alte cuvinte, o societate nu trebuie neaparat sa progreseze ea poate sa si regreseze. Monopolul statului in educatie si controlul „elitelor” in economie sint conditiile preponderente pentru regresul societatii civile romanesti.Tinerii ar trebui sa fie in fruntea lupte, cind colo, ei au probleme existentiale si nu se implica in politica. Vremuri grele sint in fata si viata ii va obliga sa iasa in strada. Acesta este crezul meu.

  15. Poate reusiti sa-i gasiti alta intrebuintare Doamnei Grecu de la Antena 3,deoarece nu lasa nici un invitat sa raspunda la intrebarile puse in emisiune.Daca tot ii place sa se auda singura mai bine o faceti stirista.

  16. Toti sunt o apa si un pamant. Cum ajung cu mana la cascaval si la borcanul cu miere fac prapad. Credeti ca au ajuns gratis in posturile lor ? Toti au „investit” si vor sa scoata profit maxim de pe urma investitiei (PD-L, PSD, PC, PNL si tot neamul lor). Sincer, nu cred ca mai exista sanse pentru o viata normala, civilizata, lipsita de tensiuni in Romania. Scapa cine poate !

  17. @Yoda: Confunzi posturile…
    @Jademan: Uneori, nu-i să-ți fie foame. De schimbare, de exemplu.
    @daniel v.: Tu ai pus cu mine pariul ăla de care vorbeam într-un post anterior?
    @Corbalb: Aveti putintica rabdare.
    @SorinM: De acord.
    @Ivan Costica: Notat.
    @Dete: Dacă nu aș crede că mai există vreo șansă, as fi in Vegas, irosind bani.

  18. Domnule Voiculescu,

    Locuiesc in Canada dar urmaresc prin intermediul emisiunilor Antena 3 evenimentele din Romania.
    Elena Udrea si alti de teapa acestui individ „politic” isi dau „arama” pe fata si te astepti ca lumea sa realizeze gravitatea situatiei si sa nu mai promoveze astfel de „valori”.
    Din pacate se intampla exact invers… Realizezi ca dupa aceste tragedii apar altii care se dovedesc mult mai „flamanzi” .Nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca incep sa apara in fata indivizi cum ar fi cei din familia Prigoana cu odrasla lor de bani gata.Cine este Prigoana ? De ce ar trebui sa ascult ce spune un individ ca Prigoana ? Cand te astepti sa se termine nebunia asta cu colectia de non-valori a Romaniei apar altii mai rai. Parca nebunia asta nu se mai termina.
    Doamne pe ce maini a ajuns Romania…
    Domnule Voiculescu, cum va explicati acest fenomen de neinteles ? Unde sunt valorile Romaniei ? Cum incurajeaza oamenii valorosi Partidul Conservator ?

  19. La Sinteza Zilei, din seara zilei de 7 decembrie, domnul Mihai Gadea citea un „clasament” cu modelele de urmat ale romanilor.
    De ce s-a introdus in aceasta lista indivizi ca Prigoana. Acest individ nu spune nimic…De ce ar figura intr-o astfel de lista ? Cine l-ar pune pe o stfel de lista ?
    Inteleg ca intr-o astfel de lista Made in Romania sa fie normal sa apara manelisti , fotbalisti …
    Dar de ce ar figura Prigoana ? Oameni ca Prigoana sunt cu sutele de mii in Romania fara sa insemne nimic special. Este clar ca oamenii dumneavoastra l-au adaugat intentionat. Se vrea promovarea acestui individ cu orice pret.
    Cine s-ar putea gandi la Prigoana la intrebarea „Cine reprezinta un model pentru tine ?” ?
    Ce nebunie. Oricum ,Prigoana a intrat in mentalul colectiv deja.Deci ati facut treaba buna.
    Va doresc succes.

  20. Legat de politicieni,dupa 1990 toti care au urmat cu „micile exceptii”, au urmarit cum au putut mai bine si cum au avut ocazie,fara nici o mustrare de costiinta,indiferent de ce a trebuit sa faca,sa-si asigure viitorul.

  21. Nu mai este de actualitate cazul „doamnei” cu pricina dar problema pusa interesanta si a ramas si va ramane indiferent cate capete razlete vor cadea. Sunt student in UK in an terminal si ma pregatesc de un master. Fac studii media, platforma cea mai buna pe care am putea „spune” ceva. Daca am invatat un lucru in anii astia despre lumea in care traiesc e ca oamenii involuntar „vorbesc”; transmit un mesaj chiar daca tac. Problema e ca nimic in istorie nu s-a schimbat decat in momentul in care oamenii au transmis acelasi „mesaj”. Exemplul lui Gandhi este elocvent. Sunt tentat sa ma intorc in tara dupa master si sa incerc sa iau taurul de coarne. Poate o sa cad dupa primele 5 minute…nu am de gand insa sa ajung un latrator agresiv prin media si cu multe zerouri in cont(vezi N exemple pe la noi) dar nici nu ma voi transforma intr-un sceptic mut. P.S. dupa ce termin cu licenta o sa fac un blog in care sa promovez siteul pe care poti vota legi online.

  22. Cu tot respectul pe care vi-l port, dumneavoastra si intregului trust INTACT. Sunteti inegalabili. Nu credeti, totusi, ca aceasta Monica Ridzi este taxata extrem de dur? Nu, nu spun ca este usa de biserica. Dar totusi… Sunt nenorociti mult mai mari in tara asta… In frunte cu presedintele, el fiind radacina raului, care trebuie taiata. Udrea, care a venit in Vale (eu sunt din Petrosani…), a impartit niste ranjete, i-a dat pe spate pe fraieri cu o telegondola, din care si-a „tras” partea negresit! Ridzi nu are masini tari si vile de sute de metri patrati. Am urmarit-o la „Sinteza Zilei”, a vorbit, normal, nu de-aia a fost chemata?… A raspuns unor intrebari pe care multi dintre noi ni le puneam. A venit in campanie cu EBA in Vale, ca sa mai „piste” niste voturi ptr europarlamentar. EBA si-a vazut sacii-n caruta, Base a fazut-o pe fiica-sa unde-a vrut, Ridzi si-a luat „firmiturile” si suturile-n cap. De ce nu condamnam raul de la radacina? De ce intotdeauna oamenii mai slabi (!?) sunt mai puternic loviti? Pentru ca pe Udrea, Base sau Eba, i-ar durea-n cot probabil… Pacat de tara asta… Noi, tinerii, suntem bulversati… Totul porneste de la politica, sunt atatea tabere, lumea e atat de dura si de rea, culoarea politica [,] conteaza in orice domeniu. Pacat… Cu tot respectul si aprecierea pe care v-o port, o neica-nimeni, de la poalele muntilor Parang…

Comentariile sunt închise.