Adriana Ionescu îmi chestionează gusturile în materie de muzică.

Pentru că sunt câteva zile plecat şi am de pierdut o oră prin avion, mă supun şi încropesc o listă. Ceva mai conservatoare, desigur. Cu o întrebare pentru stăpânul tehnic al blogului: găsim ilustraţie pentru fiecare?

În rest, un sfat: ascultaţi Radio Romantic! ”Afacerea” mea de suflet.

Maestre, muzica!

Neil Diamond

Frank Sinatra

Salvatore Adamo

Tudor Gheorghe

Queen

Giana Nannini

Joe Dassin

Roberto Carlos

Pink Floyd

37 COMENTARII

  1. foarte frumos. imi plac cu osebire meravigliosa creatura si wish you were here.

    am ascultat, de curand, pe youtube, piesele lui gheorghe zamfir. sunt minunate toate, insa una dintre ele m-a tintuit in loc – doina ca la visina.

  2. Frumos, am ascultat (fara sa lacrimez ca Raduleasca in emisunea lui Morar) My Way dar am constatat cu tristete ca nu ati fost fan Michael. Ca daca era, putea sa va imprumute dl. Iliescu o caseta cu raposatul.
    Dar ceva romanesc, perioada romantica pop, anii ’70-’80?

  3. E bine că aveţi printre preferinţe şi unul mai autohton, şi mie îmi place muzica lui Tudor Gheorghe, în special melodia „Au înebunit salcâmii”,…

    Cu bine,
    RuBen Budău

  4. Pink Floyd?:) Cat de tare!:)) Eu acum am venit de la examen. Nu cred ca mai rezist mult in Romania. Mi-am dat seama ca pentru a lua note bune la examenele unor profesori slabi ar trebui sa-mi stimulez atat de tare memoria incat sa-mi suprim inteligenta si asta mi-ar lua ceva timp…plus energia pe un 1 an 2 de zile. NU MAI POT! Sa stiu, sa sintetizez la maxim, sa scriu repede si sa nu pot sa termin ultimul subiect? Va dati seama ce inseamna asta? Plus ca nu exista corelatie intre pregatire si examinare, nu-ti spune nimeni metoda de examinere, deci pana la examen te poti astepta la orice si nici nu poti invata pe un pattern care sa faca invatatul pentru un anumit tip de examen cat mai eficient. Mediocri nu ar trebui NICIODATA sa ajunga in roluri decizionale. NICIODATA, daca vrei un sistem functional.( ce sa mai zic de profesori in cazul carora este nevoie si de talent pedagogic…ei, daca ar fi macar inteligenti nu ar fi atat de tragic). Ironia e, ca am nevoie de note mari pentru a merge la o facultate buna in afara si nici nu imi permit sa-mi impovarez trecului cu tot felul de manarii si sunt leftera oricum.ROMANIA, ZA LAND OF CHOICE:) Vedem la mariri in vara, poate fac rost de niste bani:) Macar de as putea sa cer examinarea unor profesori din Cluj/Timisoara/Bucuresti dar nu are „optiunea” asta facultatea. Merg sa ma arung in pat… SUNT CAPUT!:(

  5. Băieţii şi fata de la Rednex nu pot să facă muzică proastă. Pur şi simplu nu pot! Greşeli – da, muzică proastă – nu! :D

  6. cu stima si respect pentru radio romantic, o singura observatie: prea multa muzica latino, multi renunta la acest post de radio din aceasta cauza

  7. Duhu’ Berzii + Rednex = muzică frumoasă, indiferent de orice! Mă scuzaţi, da’ îmi plac mult prea mult ca să îi consider slabi sau că nu fac muzică frumoasă!…

  8. Cel mai mult imi place ca sunteti lipsit de aroganta. cel putin pentru un mogul, e foarte de apreciat. si receptiv, si implicat. nu ma intereseaza deloc culoarea politica, imi place stilul si gata. e un blog foarte personalizat, personalizat de omul dan voiculescu si nu de omul politic dan voiculescu. indiferent cati va ajuta tehnic sau in alt fel sa il intretineti, se simte amprenta personala si asta e mare lucru pentru cineva cu statut de mogul si de „parlamentar”. ah, si aerul tineresc adie de la un post la altul. Good for you!
    PS: nice music, totusi diferenta intre generatii nu e mereu atat de prapastioasa iar punti de legatura se gasesc la tot pasul ;)
    (mircea, nici eu nu am primit telefoane sau indicatii sau nici macar bani pentru comentariul meu si totusi uite ca ma gandesc ca sunt unii care ar putea crede asta. asa ca te inteleg, greu cu exprimarea asta libera a opiniilor)

  9. Cine are muzică de suflet are suflet. Sunt de părere că așa aflăm când ne-am uscat, când începem să îmbătrânim pe dinăuntru. Atunci când nu mai simțim nevoia să ascultăm muzică.

  10. Îmi place ce muzică ne pune @mogulul. Şi aici şi la Romantic FM (chiar dacă e cam mult latino în ultimul timp). Freddy şi Tudor sunt preferaţii mei din lista de mai sus, iar My Way e … o „filosofie de viaţă”. DV, dacă te gândeşti să faci un Party de genul „Mogulul pune muzica” eu aş veni cu mare plăcere. Sau o emisiune la Romantic FM… Cred că ar da bine şi la campania de „personal re-branding”. Oricum, dacă ne luăm după „eşti …ceea ce asculţi”, cred că eşti o persoană super OK.

  11. mai bine suna baba si mitraliera … nu stiu dar imi inspiri un fel de inganfare cand citesc mogulul si muzica sau formulari de genul asta. ma simt de parca as citii o revista de scandal in care zice „oana zavoranu si chiloteii rosii” …. si asa mai departe. in rest toate cele bune :)

  12. Ascult Radio Romantic de când s-a înfiinţat (iote, sunt 14 ani şi mai bine!) şi e radioul meu de suflet, dar subscriu celor scrise de Jademan, de la un timp am trecut pe Magic fiindcă la Romantic m-au înnebunit cu muzica latino…
    Cred că ar fi bine să revină la vechiul obicei de a da muzică, nu… zgomot.

  13. primul comentariu si probabil ultimul
    1.frumoase melodiile
    2.frumos blogu’,desi nu sunt un fan al blogurilor
    3.ce tare ar fi ca baselu sa citeasca blogu asta

  14. Erată: cel care a spus că e prea multă muzică latino la Romantic e Lionel, nu Jademan. Mea culpa!

  15. Domnule Dan Voiculescu,
    Imi cer scuze pentru off topic, dar cred ca subiectul va va interesa in cel mai inalt grad:
    http://www.cabral.ro/de-sufletel/iarta-ma-copila-mea
    Intr-un stat civilizat, in secunda unu dupa o astfel de mizerie, realizatorul ar fi fost aruncat in strada.
    Ne indignam, pe buna dreptate, ca Boc nu o demite pe madam Ridzi, desi greseala ei este evidenta ca lumina zilei. Sper ca nu veti repeta greseala primului ministru si ca il veti indeparta pe Brancu din trustul Intact. Altfel, imaginea trustului va fi afectata chiar mai mult decat este afectata imaginea guvernului de pastrarea Monicai Ridzi, pentru ca greseala realizatorului de la Antena 2 este mult mai grava decat o deturnare de fonduri.
    Numarul, continutul si tonul comentariilor postate pe blogul lui Cabral, in legatura cu mizeria petrecuta la „Agentul VIP”, sper ca va vor convinge ca am dreptate.
    Cu stima,
    Florian

  16. Din seria marilor duete, postul Antena 3 (nu inteleg de ce…) a găzduit duminică seara Ion Cristoiu & Friends. Spectacolul cam naşpa. Ion Cristoiu, cel care a facut-o pe Elena Basescu – politician (vezi Doamne) tânăr şi pe Elena Udrea – mama şorticăriilor de palat, ambele fiind in esenţa lor tămâie, a recidivat executând triluri in compania “stelei” pedeliste Monica Iacob Ridzi.
    http://casastirilor.wordpress.com

  17. antena1 si antena3 conduse de Dan Voiculescu vor alege viitorul vostru prin minciunile de la tv, pacalesc poporul cu televizorul :) cel mai mare Hotz este Dan Voiculescu si cel mai mare corup si care si-a batut joc de romania pana a adus in halul asta e ION ILIESCU ( acum sunt impreuna, ne vor distruge de tot ) PSD+PC = Coruptie,mafie, GENOCID. Nutzu camataru’ si Miron cozma iubesc PSD+PC ADIO

  18. Ascult radio romantic de cand a aparut, dar acum ma simt nevoita sa schimb postul de radio din cauza excesului de muzica latino. Plus ca ascultam si stirile de la radio romantic pentru ca erau scurte si la obiect. Sincera sa fiu imi pare foarte rau de acest post de radio

  19. Un atac virulent al lui John Hartigan, CEO al News Limited, a lui Rupert Murdoch, eticheteaza blogger-ii si celelalte mijloace media alternative ca pe niste “extremisti politici”. Hartigan sugereaza ca blogger-ii ar trebui inchisi, asa cum se procedeaza in statele cu politie opresiva, ca Burma si China.

    Intr-un discurs de la National Press Club, Hartigan a catalogat blog-urile ca fiind “ceva de o valoare intelctuala atat de redusa incat e greu de distins de ignoranta masiva”:

    “Blogger-ii nu merg la inchisoare pentru munca lor. Pur si simplu nu pot fi luati in considerare, asa cum se procedeaza cu reporterii adevarati…..Se poate spune ca blogosfera este doar o mare de priviri atintite, fara continut in spate,” a punctat Hartigan.

    “In blogosfera, bineinteles, canalul media principal este mereu in asteptare. Acest mit ar trebui spulberat.”

    “Blogurile, si un numar mare de site-uri de comentarii, se specializeaza in extremism politic si defaimare agresiva. Sunt frecvente declaratiile radicale, fara argumente.”

    Cum comentati dl Profesor? Acum cativa ani citeam ca baietii astia erau interesati de Antene…..impreuna cu cei de la RTL….
    Eu cred ca lumea a inceput sa nu mai aiba incredere in mass – media …..ca baiatul asta MURDOCH a fost folosit la greu de catre administratia BUSH in propaganda necesitatii ocuparii IRAQului…. Cred ca simt ca le fuge terenul de sub picioare…..
    Undeva batranul extremist m-a jignit si pe mine si pe colegii nostri de pe acest blog…

  20. Spre deosebire de alte bloguri de oameni faimosi, din acesta lipseste cu desavarsire prostia. Felicitari! Vreau sa-ti faci un banner 150 pe 50 si sa mi-l trimiti. Se poate?

  21. Aaa… Nenea, fă-mi o favoare: când – şi dacă – se termină ‘În gura presei’, să vorbeşti cu ‘patronul’ să-i pregătească o emisiune cu maşini lu’ musiu Badea! :D

  22. @Claudia: Tonomatule…
    @innuenda: Sau când nu mai știm să auzim ideile tinerilor.
    @Mihai: Păi sunt.
    @HardFly: Notat.
    @YODA, Lionel, Elena, ellasarya: Eu zic că au citit deja oamenii blogul, deci nu mă mai bag…
    @Mihai: Ar trebui să pun o manea…
    @Jademan: Parcă.
    @Jademan: Nu se face să citești presa la volan.
    @monatnul incaltat: Ești obiectiv.
    @andron: I’m a blogger.
    @CJ: Lucrez deja la el…

  23. de ce nu ai selectat si blogul interzis fraierilor ca de astia sunt multi tare. pacat ca este o tinara foarte talentata, care scrie foarte bine dupa cum am vazut. se mai poate inscrie?
    pacat ca nu a cistigat o bursa de gloger pentru ca merita cu virf si indesat. altele sunt slabe dar …

  24. pacat de acest post de radio minunat, pe care L-AM ascultat de la prima emisie. Acum s-a stricat cu toata muzica asta latino. Nici stiri nu mai sunt, nici prezentatori, in tara acum se aude porcaria de zu, de ce domnule Voiculescu? Eu banuiesc ca dvs. sunteti in spatele acestor schimbari. Vo rog in numele tuturor ascultatorilor de Radio Romantic sa „resuscitati” ce a mai ramas frumos in tara asta, sa readuceti la viata acest post de radio!

  25. Felicitari pentru posturile de radio pe internet, care apartin de romantic fm, dar totusi pacat pentru acest post de radio minunant ca si-a schimbat formatul :(

Comentariile sunt închise.