Camelia,

Dând ascultare sfaturilor unui consilier entuziast (pe care mă gândesc să-l concediez), m-am nimerit în plină “blogosferă”. Am învăţat să-mi alcătuiesc un “blogroll”, să mă “autentific”, să verific comentariile… Am stabilit ca o dată la 3 zile să răspund la mesaje, ceea ce nu-i o misiune chiar uşoară atunci când – aşa cum am păţit eu – faci “trafic” şi beneficiezi de câteva mii de “vizitatori unici” pe zi.

Ca şi cum toate aceste lucruri nu erau de ajuns, eforturile mele de “blogger” au avut ca rezultat o mică revoluţie populară. Indiferent de subiectul pe care l-aş aborda, oamenii îmi răspund un singur lucru: “Aer condiţionat pentru Mircea Badea!”.  Eu scriu despre adevăr – oamenii spun: “aer pentru Badea!”. Eu scriu despre trusturi – oamenii strigă: “aer pentru Badea!”. Dacă mâine anunţ desfiintarea PC mi se va răspunde sec: “Bine, bine, dar aerul lui Badea?”

De aici rezultă că problema în discuţie e una serioasă. Omului îi e cald. Iar eu am fost întotdeauna, ştii bine, un umanist… Aşa că nu-mi rămâne decât să mă alătur vocii populare, strigând la rândul meu, laolaltă cu telespectatorii: “Vrem aer pentru Badea!”.

Deh, treaba de mogul…

Problema e urmatoarea: pentru a-l racori pe Mircea Badea, trebuie sa sacrificam confortul termic al Gabrielei Vranceanu Firea. Pentru ca toata povestea nu pleaca de la lipsa unui sistem de ventilatie eficient (el exista) ci de la diferentele de ”gust” in materie de caldura dintre Gabi Firea si Mircea Badea. Gabi, mai friguroasa, vrea ca aparatul sa fie inchis cu o ora inaintea emisiunii ei – si pe toata durata emisiunii. Mircea, mai ”fierbinte”, vrea ca toata caldura acumulata pana atunci (inclusiv in timpul emisiunii lui Mihai Gadea, intotdeauna ”incinsa”) sa dispara pe loc.

Asadar, draga Camelia: cum procedam? Care e calea de mijloc intre un guturai pentru Gabi Firea si multumirea celor care vor aer pentru Badea?

Tata

148 COMENTARII

  1. Pai deduc urmatorul lucru;de la emisiunea Gabrielei pana la emisiunea lui Mircica e emisiunea lui Gadea,deci aerul conditionat are tot timpul sa se regleze.
    ATUNCI SCHIMBATI AERUL!

  2. Scrieti foarte bine pentru un politician. Si sunt, bineinteles, si malitios si neincrezator. Dar tocmai din cauza asta am decis sa va citesc blogul constant de acum inainte. Si inca o rugaminte: nu va concediati consultantul. Deocamdata :).

    Multumesc pentru surpriza placuta si succes!

  3. Cum ar fi spus Ceausescu: Firea maica, pune un puloverash in plus pe tine :))). Oricum, in TVR par example, Gabi Firea ar fi condamnata: acolo temperatura constanta e de 18 grade in studiouri (nici mai mult, nici mai putin). Sa se lase de meserie deci, daca nu suporta un sacou. Profesional vorbind.

  4. Am aflat de blogul dvs din ultimul post al lui M. Badea, in care-si exprima uimirea fata de scrisoarea de mai sus.
    Calea de mijloc pe care o cautati nu e greu de gasit, dar in ultima instanta, daca nu cedeaza nimeni, Badea merita sa mai faceti o investitie in Antene si sa suplimentati aparatura de aer conditionat astfel incat sa poata raci studioul in vreo ora si jumatate, cat tine Sinteza.
    Nu cred ca d-na Firea va raci daca vor da drumul la aer in studio (macar din ultima parte a emisiunii sale). E campanie, spiritele se incing, a venit vara, dansa probabil oricum nu va veni in bretelute, asa ca poate o sa-i prinda bine o boare.
    Prin urmare, vreau sa ma alatur celor care-i doresc lui Badea mult aer, ceva mai neconditionat :)

  5. Preferam sa fie invers: Gabi Firea sa transpire de sa i se lipeasca hainele pe ea. Sa nu ne mai ingrozeasca Badea cu privelistile. Totusi ciudat cum aparatele alea de aer conditionat nu reusesc sa restaureze racoarea pe toata emisiunea lui Gadea. Chiar asa de incins e Vali Stan? Aer pt Badea!

  6. Eu votez cu Gabi Firea. Poate că sînt subiectiv, da eu, de la aerul condiţionat de congelator din Prima TV, am răcit de vreo cinci ori într-o singură vară, prin 2006, cînd veneam de la plus 40 de grade de pe teren şi intram în frigiderul numit „redacţie”. Nu ştiu cum o mai fi prin Antenă, că nu am mai pus piciorul pe acolo de vreo cinci ani. Dar mie îmi place cum vituperează Badea la temperaturi înalte şi tare mă tem că un pic de răcoare i-ar mai tăia din nervi. Într-un mediu prielnic şi plăcut, s-ar putea să devină calm şi conciliant, i s-ar duce tot farmecul pe apa sîmbetei. Rezistă, Mircea! E pentru telespectatori! În plus, poţi să ceri spor pentru condiţii grele de muncă! Ia banu’ de la mogul, nu fi fraier…

  7. Mai puneti cateva aparate de aer conditionat, si cand incepe „In gura presei” dati drumul la toate odata, ca sa raceasca mai repede. :)

  8. Gata, ştiu! Să cumpere Antena un costum de astronaut, cu climă internă, pentru Badea. Vă daţi seama ce rating ar face Mircea în costum de Vader? =))

  9. Mda. Raspuns (rezolvare) de politician: in coada de peste.

    Orice instalatie de A/C, functionala desigur, nu ia mai mult de 5-10 minute ca sa faca tranzitia de la „cald” la „racoare”, mai ales intr-un spatiu nu foarte mare.
    Poate ar trebui sa investiti intr-unul performant care sa si functioneze.

  10. Continuare:

    Stiu, o sa-mi raspundeti ca inca nu ati rezolvat problema…ca intrebarea din final era una retorica…blah, blah…

    Pai da, tot atitudine de politician: sa mai tergiversam putin situatia, sa ne mai scarpinam in cap si sa cistigam timp pentru a vedea cum ii mai pacalim pe fraieri.

    Oh, si trebuie sa recunosc, aveti un talent nebun de a intoarce din condei toate raspunsurile de pe aici. Nu stiu de ce vi se spune „Motan” ca „Vulpe” e mult mai potrivit.

  11. De multe ori am auzit pe la televizor(desi personal nu sunt de acord) vis-a-vis de „tabloidizarea” acestora ca asta vrea publicul si realizatorii de emisiuni se conformeaza pentru a avea audienta. Daca publicul vrea aer conditionat pentru Badea e musai sa rezolvati problema. Ba chiar sa il montati in direct si reglajele de temperatura sa le faca insusi Mircea Badea!

  12. @Lululemon: prietene … 5-10 minute ? tu stii ce vorbesti ? Atunci cand in studio ai n+1 reflectoare care bat pe tine ca sa fie lumina … incearca sa calculezi cam cat caldura degaja alea. Fa tu frumos un exercitiu si stai 10 minute la 50 cm de un bec de 100W … apoi inmulteste cu 10 ca sa-ti poti da seama cam cata caldura se face in studioul ala apoi sa vorbesti prostii.

    Ca problema nu a fost rezolvata si ca e sucita … si data din colt in colt e alta poveste dar pana sa ajungi sa vorbesti prostii despre echipamente performate mai e cale lunga!

  13. Cu o ora inaintea emisiunii Ei ( am scris ironic E cu majuscula, cine e Ea Dumnezeu??? ). La fiecare 40 de emisiuni e inaltarea la cer?

    Acestea fiind spuse, sa mai lasam mofturile si sa ii dam aer lui Badea. El nu vrea sa fie dat drumul la aer conditionat la 16 grade cu o ora inainte de emisiune. El vrea sa aiba aer IN emisiune.

  14. Desi cam tarziu, va urez bun venit in blogosfera. A fost interesant sa gasesc blog-ul lui „Vandam Voiculesc” (cum va numea un personaj mioritic) si sa citesc randurile unei victime a farselor lui Buzdugan…
    Blog-ul are la ora actuala o putere enorma pe care multi nu au banuit-o. spune proverbul: fiind o persoana publica (uneori controversata?) aici vor apare cersetori, oportunisti, plictisiti, oameni cu reclame, tot tacamul. Este insa si un mijloc de influentare; daca stiti sa il folositi cu maiestrie va ajuta carierei dvs. politice.

    Ca sa rezolv dilema in care va aflat (aerul conditionat): cred ca ar trebui sa fie pe merit. Uitati-va la datele de audienta si cine are rating-ul cel mai mare acela primeste aerul dupa dorinta. Astfel ii veti stimula pe amandoi si unul va fi impacat deplin iar celalalt se va stradui sa devina impacat. :)

  15. Buna seara,

    Ma bucur ca a aparut si acest blog. Era nevoie.
    Sunt mai multe subiecte pe care vreau sa le ating dar am sa le iau pe rand.

    a) aerul conditionat si echipa de seara Antena 3
    Cererea de aer conditionat din partea lui Mircea Badea este un lucru pe care il face pentru ca poate. Sprijinul suporterilor demonstreaza puterea brandului Mircea Badea si importanta lui pentru Antena 3.
    Totusi Gabi Firea nu trebuie lasata deoparte si trebuie gasita o solutie care sa multumeasca pe toata lumea.
    Si daca tot scriu despre echipa de seara de la Antena 3 trebuie sa scriu si despre Gadea: este un om deosebit si face o emisiune foarte importanta pentru aceasta tara. Imi lipsesc foarte Paler si Cristoiu. Daca Paler a trecut la alt nivel si ne priveste din alte lumi cred, totusi, ca il putem re-castiga pe Cristoiu.

    b) despre lipsa alternativei politice si PC
    Romania sufera de o boala foarte grea: lipsa alternativei politice. In momentul de fata stau si ma uit la viitoarele alegeri prezidentiale si nu vad pe nimeni care sa-mi inspire incredere.
    Eu sunt socialist si acum cativa ani eram la un pas de a ma alatura PSD-ului. Am cunoscut oameni extraordinari acolo si aveam planuri mari dar actuala putere din PSD i-a mazilit. Si nu s-a mai intamplat nimic.
    Ma asteptam la o candidatura a domnului doctor, Oprescu, dar este prea devreme.
    Si ma intorc spre ultima mea speranta: PC.
    PC a strans de-a lungul timpului multe valori si ii spun „bravo!” pentru asta. In acelasi timp ii reprosez PC-ului ca a stat prea mult in umbra.

    Romanii nu sunt fundamental rai si idioti, ei doar au nevoie de stimuli. Ei au nevoie si de show si de haiducism si au nevoie sa se simta importanti.
    Unii poate inteleg valoarea unor actiuni legislative si inteleg ce inseamna sa te lupti cu morile de vant dar nu toti.

    Va rog sa-mi spuneti daca gresesc si, mai important, sa-mi spuneti daca noi, astia care intelegem ca fiecare dintre noi trebuie sa-si joace rolul, putem face ceva pentru o zi de maine mai buna.
    Si sa nu-mi spuneti ca e suficient sa mergem la vot, ca nu este.

    O zi buna,

  16. Aveti o fiica foarte draguta ! De ce nu iese mai mult in public ??
    Mi-ar placea sa stiu mai multe despre ea ..e o femeie de succes cu o familie frumoasa si care dupa parerea mea a schimbat foarte mult trustul Intact ( in bine)

  17. @Cristian.
    Emisiunea Gabrielei Firea se termina la ora 21. Pina intra Badea sint 2 (doua!) ore mari si late in care un aparat de aer conditionat PERFORMANT si FUNCTIONAL la parametri inalti ar reusi sa aduca temperatura mai jos cu citeva grade in orice conditii, intr-un timp mai scurt decit crezi tu.
    Suspectez ca instalatia aia a lor e depasita de vremuri sau n-are capacitatea necesara (aia de se masoara in BTU)

    Nu m-oi fi pricepind eu intr-ale tehnicii dar stiu un lucru: in Florida, unde sint vara 50 grade C la umbra, daca intri intr-un magazin zici ca te-a lovit crivatul siberian, iti ingheata mucii in nas instantaneu (aia chiar sint exagerati) . In Romania inca nu s-a descoperit aerul conditionat. Ce aveti voi acolo e o pacaleala de mina a 2-a.

    Probabil insa ca o astfel de instalatie costa foarte multi $$$. Ouch!!! De fapt, ce sa ne mai lamentam, la asta se rezuma problema: MONEY!

  18. Foarte tare postul mogulului . Chiar are umor omu’ , nu ma asteptam .
    Cat despre problema cu aerul conditionat ….eu zic ca Mircea e mai in forma cand are belele suplimentare pe cap , asa ca eu zic sa nu i se dea nimic :))

  19. sunt 3 variante:
    1.studiouri diferite-necesita o MICA investitie, dar Badea va avea racoare si Firea caldura…
    2.mutati-l pe Badea in curtea Antenei si acolo ar avea aer destul…
    3.unul din ei sa iasa din… peisaj. Hmmm, asta nu e buna pt ca nu as mai avea la ce sa ma uit la televizor!
    Pfiu,treaba grea sa fii mogul…
    Felicitari pt. blog, v-am adaugat deja in favorite si-l voi vizita zilnic.

  20. Dece nu respectati standardele de confort, mai exact temperatura optima pentru emisiunea in „Gura Presei”. De amuzament? faceti ceva cu aerul conditionat sau ce sistem de racire aveti acolo. Daca tot de amuzament atunci duceti temperatura pe la 7-8 gr C :) … sa incercam cealalta extrema

  21. Domn’ profesor, da’ mutati-l pe Mircea in alt studiou! N-are , saracu’, drept decor sau recuzita , decit un birou. Si plasma aia din spate…Mai schimba si cameramanii cu ocazia asta.

    P.S. Sunteti placut „in scris”. La televizor nu treceti sticla atit de bine ca aici.
    Succes!

    Un cititor „unic” transferat de la Badea.

  22. Eu sunt mai concilianta, mai ales ca imi plac ambii. Aparatul de aer conditionat poate face si cald si rece. dati pe rece la Mircea si pe cald la Gabi! Daca nu e un aparat performant…aia e. Imi pare rau,. momentan e criza.

  23. D-le Voiculescu,cu blogul asta ati dat lovitura.Ce campanii electorale,ce aliante cu toti fraierii,BLOG FRATE.
    Aveti un vot de la mine,nu e mult dar sunt multumit.
    P.S.Ca sa vezi de unde sare”epuru”;-)

  24. ce-mi place postul de azi. Frumos.” Semnat Tata ” . Foarte tare. Pai eu zic sa-i dati o caciulita Gabrielei Firea si aerul lasat sa-si faca treaba.:D

  25. O solutie ar fi instalarea unui frigider langa Mircea. Cand nu mai poate de cald, sa deschida usa sa ii vina un pic de racoare. Plus ca frigiderul poate fi utilat cu niste pungi cu legume inghetate care, in pauza publicitara, ar face minuni: pe crestet, pe la tample, etc…

  26. D-le Voiculescu, cheia sta in a va deschide catre oameni ca sa va cunoasca. Altfel nu pot fi darimate prejudecatile. Pina acum nu v-am auzit vorbind decit in context politic si atentia dedicata de obicei speech-urilor politicienilor este limitata. Poate vi se pare ireverentios… dar de 20 de ani ne-a cam pierut cheful cu politica asta. Privita din perspectiva de politician si „mogul” :), probabil ca arata altfel. Rabdarea multor oameni de a mai asculta discursuri pe diverse teme e cam pe sfirsite, daca nu incheiata de tot. De aceea probabil ca politica asa cum o vedem prin ochii lui Mircea Badea este mult mai digerabila. Pentru ca, in ciuda popularitaii, ramine un „cetatean”. Si cind ne uitam la emisiunea lui, ne simtitim niste cetateni pe care un cetatean mai influent ii sustine, prin opinii similare. Poate e prea mult spus, dar reusese sa fie „vox populi”.
    De aceea cererea lui disperata e AER (conditionat…:) a sensibilizat multa lume si a ajuns instant la dvs in momentul in care ati devenit „contactabil”.
    In rest… felicitari pt decizia de a va face blog si pt modul in care raspundeti comentariilor.

  27. Propuneri:
    1. Daca un test al constiintei este mai greu, macar un test de inteligenta sa fie obligati sa-l execute cei pe care partidele ii promoveaza in functii.
    2. Ar trebui interzisa sponsorizarea categoric (directa sau mascata) altfel decat cea transparenta si negociata public a partidelor politice pentru ca aceste sponsorizari duc la promovarea continua a oportunistilor si genereaza o adevarata avalansa in acest sens in toata administratia publica.
    3. Ar trebui promovata o lege „martiala” in ceea ce priveste banul public.

    Retorica:- Curtea de conturi mai exista?

  28. vad ca gadea nu are nicio legatura,lui ii place oricum,fie cald,fie frig.drep urmare propun s-o concediati pe firea.intre firea si badea il aleg pe badea

  29. da,ne-a placut scrisoarea publica……………domnule voiculescu,in fiecare zi,inainte de a incepe o zi „minunata” de munca,tot biroul citeste blogul dumeavoastra.este singurul moment din zi,in care ,daca seful ar intra in birou,ne-ar felicita pentru seriozitatea cu care ne „facem treaba”.sunem extrem de concentrati,cu ochii cat cepele in monitor si citim cu interes fara a scapa vreun cuvant.
    va multumim ca v-ati facut blog.

  30. Cred ca e mai simplu sa te incalzesti decat sa itzi fie racoare. Sa isi ia doamna Firea o suba ceva si gata. Sa ii datzi omului aer si gata.

  31. Imi cer scuze ca nu „vibrez” la problema acuta a aerului conditionat… il urmaresc pe Badea cu placere, iar subiectul mi se pare tare amuzant, insa eu sper sa gasesc aici subiecte care sa provoace expunerea de idei si opinii pe probleme de interes general (sa mai ierte Badea- e la fel de important ca orice subiect general:)).

    Subiectul zilei eu il consider „Codurile”.

  32. la ce de milioane de euro va aduce Badea pe luna, merita din plin aerul… desi mi se pare absolut RUSINOS SA NU PUTETI OFERI ASA CEVA ANGAJATILOR, LA BANII DVS… jesus… daca nu mai aveti bani, cere-ti-i lui Diaconescu :)))))

  33. # Cetateanu’ Turmentat Spune:
    Mai 18th, 2009 at 7:58 pm

    De multe ori am auzit pe la televizor(desi personal nu sunt de acord) vis-a-vis de “tabloidizarea” acestora ca asta vrea publicul si realizatorii de emisiuni se conformeaza pentru a avea audienta. Daca publicul vrea aer conditionat pentru Badea e musai sa rezolvati problema. Ba chiar sa il montati in direct si reglajele de temperatura sa le faca insusi Mircea Badea!

    -buna idee!!

  34. M-ati facut sa rid si asta e un lucru nou. Iata avantajele unui blog: te arata oamenilor asa cum esti, nu cum vor unii sa fii. Bagati material, ca imi deveniti simpatic. Si eu nu stiu sa pup in f…d si nici nu astept ceva de la dvs. Poate doar sa acceptati invitatia mea de a fi prezent in emisiune :))))

  35. Sa inteleg ca Gabi vrea cald si Mircea vrea rece. Chiar daca suna foarte aiurea, poate puneti un resou langa Gabi cat aerul merge pentru Mircea.( Plus niste panouri contra curentului facut de aer, sa nu o loveasca direct pe Gabi.
    :)

  36. AER PT MIRCIULICA:)) :D MI A PLACUT POSTUL DUMNEAVOASTRA DESI NU SUNT UN SIMPATIZANT. BAFTA IN COUNTINUARE:D

  37. Mircea Badea care se tot plange k ii stresat, nefericit si cu datorii ar trebui sa aiba aer conditionat. Punct. Noi tinerii ce il iubim vrem aer conditionat si salariu marit pt Badea. :))

    In rest numai bine .. si aveti dreptate ..nici pe mie nu ma intereseaza nimic de pe blogu dvs decat aerul lui Badea.

  38. decizia este destul de usoara. cine domina piata pe orarul de difuzare? si cu ce procentaj relativ? acela sa decida cum sa fie temperatura. si cu ocazia aceasta va faceti si cu o competitie positiva in sinul trustului. nu stiu gabi pe unde se afla, dar clar ca badea se plictiseste ca nr 1 pe orarul lui de difuzare! badea rulz

  39. Eu daca as fi sef sau patron as regla aerul in functie de audiente. Asa ar fi cel mai corect. Daca Badea are o audienta mai buna de a dnei Firea sa se faca racoare in studio, daca nu sa fie cald. Nu cred ca asa se va intampla deoarece dna patroana este buna prietena cu dna Firea. in conclulie si la Patron e ca la stat pe prietenii.

  40. Eu intelesei ca Mircea badea este dotat cu un termometru electronic , si acum are 22,8 grade celsius .

    Sa se imbrace si Gabi Firea mai gros , ca sa nu faca guturai .!

  41. Foarte frumos acest articol.
    ” Dacă mâine anunţ desfiintarea PC mi se va răspunde sec: “Bine, bine, dar aerul lui Badea?” ” – Eu unu mor de ras ! =))))))

  42. Se pare ca pe blog sunteti mult mai placut,cu mult umor si dupa comentariile pe care le primiti,sunteti si citit de „public-net”,doar ca o parte din merit ii apartine lui „hot”-Badea.Ptr.problema aerului conditionat ati primit destul de multe sugestii,dar pe multi cred ca nu ne-ar deranja nici tinute mai”lejere si racoroase”pentru dl.Badea.Subiectele din ziare(politica,mondenitati) de cele mai multe ori nu merita tinutele lui decente.Gura presei nu este nici decenta si nici politicoasa,de ce ar trebui sa fie doar realizatorul emisiunii si tinuta lui?Desi de multe ori in probleme din emisiunea lui ne regasim si noi,el reprezinta de cele mai multe ori revolta noastra exprimata public.Urmarim emisiunea,ne exteriorizam furia si neputinta odata cu el si nu mai cheltuim cu psihologii.

  43. Un aer conditionat mobil pus undeva in apropierea birolului in asa fel in cat sa sufle aer rece direct catre el cred ca ar rezolva problema si ar fi si o investitie destul de ieftina .Daca sa simtit diferenta cu un ventilator, un aer conditionat mobil ar trebui sa fie perfect.

  44. Poate nu e locul indicat sa spun asta dar m-am gandit ca aici imi veti citi cererea. Poate scrieti un articol pe tema alegerilor prezidentiale si mai spuneti niste chestii pe care stiu sigur ca le stiti mai ales de Geoana si Base. Cum era initiativa dumneavoastra de acum cativa ani cand ati anchetat trecutul securist al lui Base.

  45. Dupa ce am facut scurta la degetul cu care fac scroll la pagini, am si eu o intrebare:

    Cu aerul lui Badea cum ramane ?

    Acum vorbind serios, subiectele de pe acest blog ating 1% dintre persoanele care citesc blog-uri. Bine e ca exista un Badea ca sa aduca comentarii si ceva trafic :)

    Spor.

  46. Solutia ideala ar fi concedierea lui Mircea Badea.:> Suntem multi care ne-am saturat de el si de AERELE lui de diva :))

  47. „Care e calea de mijloc intre un guturai pentru Gabi Firea si multumirea celor care vor aer pentru Badea?”

    Sirop de tuse pentru Firea si aer pentru mine.

  48. discutiile asea prelungite despre confortul termic al circarului de badea ne arata si ce votanti si ce politicieni avem: interesati de lucruri mici, de circ…
    este evident ca atata timp cat unii dintre vizitatorii blogului mogulului vin dinspre cel al lui badea, degeaba s-ar chinui sa le vorbeasca voiculescu despre teme serioase…
    Ce discutii despre alegeri euro…, ce ceriza… ce tva scazut la alimente? NU!!! circ cu mircea badea si traficul e garantat…

  49. Ahahahahahaha Daniel!!! Sa-i bage aer conditionat sa poata executa spagatul pe doua scaune in liniste!! =)) Mircea Badea are doar fani manelisti!!

  50. Da cine este Firea?????? sa-si puna un sacou :) AER PENTRU BADEA!!!!
    sau pune-ti un aparat puternic care sa faca fata :)
    Cred ca Firea are o problema. Daca la 18-20 de grade tie frig, sigur ai o problema. Poate vrea sa faca altceva … sa o lasam atunci … pa pa pa pa….
    AER PENTRU BADEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  51. LOL.Sunteti mai fanatici decat suporterii de la fotbal =)) De ce nu cereti si niste neuroni pentru Mircea Badea?=)) Parca ar avea nevoie mai mare de niste neuroni functionabili decat de AER=))

  52. @Perdita
    Gata,sigur mama ta a fumat in timpul sarcinii,se mai intampla.
    Mai zii ceva,ca sa-mi dau seama,poate a si baut.

  53. Draga Mogul,
    eu vad asa problema, joc de glezne si pasa la Camelia.Daca asa s-a rezolvat…
    eu sunt ultras Badea,(hu hu hu) si nu ma las incetosat de bruma(fara aluzie la Carmen Bruma,care de altfel nu-i vad locul printre crema jurnalistilor ci printre palmasii de la Antene,da’ asta e cu totul alta problema) aruncata nemilos spre firava Camelia.So… concluzionez CAUT BLOGUL CAMELIEI VOICULESCU sa transam problema direct cu factorul de decizie.Hai ca fac trafic…

    P.S.
    Acum un pic mai serios,”omoriti” impozitul forfetar.
    Acesta nu e un pamflet – vorba lui(cui credeti) Badea.

  54. Da ! Doamna Camelia a imvatat ca „nu toti care ne pupa ne si iubesc” si ca „nu mor caii cand vor cainii”…
    Feicitari pentru blog si… pentru fetele Dumneavoastra.

    C.J.

  55. <>

    Perdito, sau Pierduto…(cum e corect?), am o veste pentru tine: nu numai ca nu sinteti multi, ESTI chiar IN MINORITATE. Din sutele de mesaje lasate pina in prezent pe acest blog, tu si inca vreo doi rataciti ca tine mai cotcodacesc impotriva lui Badea. Asa ca: pa pa pa pa pa paaaaaa!
    Cinta la alta masa blogosferica!

  56. Mery,
    eu pana acum am tastat, n-am spus nimic.Tu auzi voci cand citesti aceste commenturi? In cazul acesta te anunt ca ai un grad avansat de schizofrenie!! Doar schizofrenicii aud voci=)))

  57. @Lululemon,

    Nick-name-ul meu reprezinta numele unui personaj de-al lui Shakespeare.Vezi daca tu citesti doar ghidul tv!!..=))

  58. Eu cred ca solutia este foarte simpla:

    Sa se faca rocada orelelor de emisie intre doamna Firea si domnul Badea. Atunci Domnul Badea ar putea porni aparatul de aer conditionat si deci ar avea AER. Dupa emisiune se stinge aparatul. Va mai ramane un pic racoare pentru domnul Gadea dar pana la 23:10 se va face destul de cald pentru doamna Firea.
    Astfel se rezolva si alte cateva probleme mai mici dar nu tocmai neinsemnate cum ar fi :
    1) domnul Badea nu va mai pleca ultimul din Antena; 2) invitatii doamnei Firea vor fi mai obositi (avand in vedere ora tarzie) si implicit mai usor de manipulat in aflarea Adevarului ( bineinteles ca aici am derapat un pic cu ADEVARUL de la Politicieni, dar incerc :) ) 3) cei de la Realitatea or sa ia in continuare bataie dar macar va fi de la altcineva 4) domnul Gadea va putea fi si el invitat la domnul Badea si nu doar invers 5) boxul domnului Badea cu steagurile s-ar face pe lumina astfel paparazzi vor putea face poze mult mai clare si…. in sfarsit 7) as reusi poate sa mai adorm si eu inainte de 00:00

  59. Vrei succes?! Bagă-l pe Badea Mircea la preşedinţie. Lasă-i aeru’, că are destul. Că e cald şi nu-i convine – partea a doua! – să-şi ia un palton!! Mai zici că n-ai cu cine face aliaj…! Începi cu acest omenaş şi să vezi ce-or să se adune!… Tre’ să se răzbune şi el într-o zi! Că prea se vaită… În rest, mult succes! Vede-ţi, însă, că e principial şi nu prea suportă – ca şi mine, dealtfel… – partidele şi politica – maniera în care e făcută ea, de fapt – din România!… Încă o zi bună, nenea!… Vezi ce şi cum faci! :D

  60. @Perdita
    Ti-am spus eu ca esti Pierduta… Intrebarea mea (ironica, desigur) era „cum e corect” nu „ce reprezinta”. Sesizezi diferenta?

    Cind citeam eu Shakespeare, tu te incaltai cu fesu’. Ce vrei sa spui ca tu esti vreo erudita?

    Nu citesc ghidul tv pentru ca nu urmaresc nimic la televizor in afara de starea vremii 3 minute dimineata. Uneori nici aia. Emisiunea lui Badea e singura emisiune tv pe care o urmaresc. Si aia pe net fiindca nu locuiesc in Ro.

  61. @Pierduta: by the way, „nickname” se scrie intr-un cuvint…imi dau seama ca nu l-ai citit pe Shakespeare ala in engleza…sau poate era varianta „For Dummies” …LOL Ma indoiesc c-ai sa pricepi ironia mea si de aceasta data.

  62. Cand ti-e frig mai pui o haina pe tine. Cand ti-e cald ce sa faci? desi multe femei l-ar vrea pe Badea gol in emisiune. Totusi nu se poate. Deci, clar. Firea trebuie sacrificata :)) SUS cu Badea.

  63. Salut Voiculescu-le,
    foarte buna postarea despre problema lu’ Mircea Badea :).. dar trebuie sa spun sec: El tot nu are conditii decente pentru a realiza emisiunea. Ca tot venii vorba,..poate ne si spui cat este platit acest „tanar” la care pun pariu ca se mai pot adauga inca 1000 de para :). Sper sa nu fie cu suparare, dar valoarea lui este inestimabila..
    Stii? .. am remarcat un lucru din aceasta uimire pe care ai aratato.. se pare ca muulta lume nu isi da seama cat de influent este Mircea Badea si cat de muulta putere poate avea in cazul in care se hotaraste sa .. orice.
    Cat despre aerul conditionat,.. eu sunt sigur ca exista o solutie care sa impace pe toata lumea.. DACA SE VREA.
    Toata stima pentru Badea..

    Cu apreciere..

  64. Lasati lasati vrajelile astea cu aerul conditionat…..dar astia la PRO TV cum D-zeu s-or fi descurcand???!! Daca vreti sa rezolvati problema puteti sa o faceti…..!!!! Cine-i SEFU ACOLO, …D-voastra SAU PORTARUL?????!!! Va multumim anticipat ptr efort, ….si daca se poate mai mariti-i salariul un picutz lui Badea , CA MERITA!!!! ARE AUDIENTA!!!!!! Numa bine.

  65. Baga frate aer pt. Mircea. Ce mare branza, cheama specialistii sa-ti schimbe sistemul, pune grilaje la Firea sa nu inghete (inchis/deschis) ce mare lucru. E foarte neprofesional a nu rezolva o problema bagand pe cineva in fata -adica cum(cacofonie intentionata) „sacrificam ” pe Firea pt. binele lui Badea….
    Gaseste frate o solutie ca nu construiesti o autostrada pe care sa nu a termini niciodata…
    Si da-i „frate” mogul’ „cascavalul ca de sare nu mai are nevoie -e de cumparat la alimentara.

  66. AER… !!! Cum pentru cine? Pentru Mircica al nostru !

    Da’ nu prea rece, asa ca in metroul New York-ez, unde cand intri zici ca e pestera Comarnic, in timp ce afara-s 40 de grade Celsius. In conditiile astea, Dna. Firea ar raci de 3 ori pe zi.

  67. Ar mai fi două soluţii, pe lângă cele propuse în comentariile de mai sus:

    1. rocadă între „Ştirea zilei” şi „Biz Bazar”, astfel încât intervalul de timp dintre cele două emisiuni („Ştirea zilei” şi „În gura presei”) să fie mai mare;

    2. având în vedere că nu numai Mircea Badea s-a plâns din cauza căldurii, ci şi Mihai Gâdea & co., doamna Gabi Firea trebuie să se mute într-un sutio amenajat doar pentru dânsa, fiind singura mai „friguroasă” (minoritatea se supune majorităţii, nu?). Eventual amenajaţi-i un studio la redacţia ziarului pe care îl conduce sau la Romexpo.

  68. Referitor la Motto-ul „Nu impart oamenii in prieteni si dusmani, ci in oameni care ma cunoasc sau nu ma cunosc” tin sa precizez ca nu e corect gramatical, corect ar fi „Nu impart oamenii(…), ci in oameni care ma cunosc SI oameni care nu ma cunosc”..ca e o catalogare !!!!

  69. Toate problemele complicate au o rezolvare simpla. In cazul acesta as organiza un meci de box intre Badea si Firea. Castigatorul va avea dreptul sa-si regleze aerul conditionat dupa preferinte.
    Am ajuns sa scriu pe blogul lui Voiculescu :-(

    P.S. Invingatorul dintre cei doi va lupta in finala cu Ciprian Sora sau cu Badr Hari.

  70. Vreau să îl laud pe primarul Piedone; locuiesc în sectorul 4 de 20 de ani şi niciodată nimeni nu a facut atât de multe ca el într-un timp atât de scurt. Ştiu că într-o ţară normală asta ar intra în fişa postului, însă la noi e un eveniment ca cineva să îşi facă treaba. Sunt convinsă ca are şi el defectele lui şi nu am aşteptări de la el, de fapt, de la nimeni, dar măcar a schimbat înfăţişarea sectorului, am urât ce a făcut fostul primar Inimăroiu, a permis amplasarea unor panouri gigantice şi urâte cu reclame pe spaţiile verzi; a mai avut şi tupeul să candideze iar..în rest..vă felicit pentru blog!

  71. Buna ziua
    As dori sa va intreb in ce stadiu se mai afla acest demers, care in opinia mea ar fi un pas extrem de important catre restabilirea scarii de valori in Romania. Degeaba fundatia dvs. promoveaza valori, olimpici, oameni inteligenti. Daca nu se creeaza premisele ca acesti oameni sa-si gaseasca locul in societatea romaneasca, demersul dvs. ramane doar o frumoasa incercare, avand ca singura finalitate un export de creiere catre tari care nu investesc in cresterea creierelor, ci doar in achizitia lor. Va spun aceste lucruri din experienta personala, de roman cu un nivel de inteligenta destul de ridicat( imi place sa cred asta), cu un job bun, bine platit date fiind conditiile din Romania, dar cu o gramada de cunoscuti care reusesc sa castige salariul meu pe o luna, in doua, trei zile, din invarteli, manevre imobiliare, vanzari si revanzari de diverse bunuri, camatarie. Nu am nimic impotriva lor, echilibreaza balanta cerere-oferta, dar faptul ca ei nu platesc ABSOLUT nimic catre stat, au case, masini scumpe, …. , ma face sa ma intreb daca nu cumva eu sunt prost, deoarece accept sa-mi platesc legal toate darile catre stat? Fiscul asta din Romania, chiar nu este interesat de faptul ca oameni care nu au nici carte de munca, nici o firma deschisa, nici un contract de munca, absolut nimic, nu platesc nimic catre stat dar beneficiaza de servicii medicale, drumuri, instituti…. Chiar nu intereseaza pe nimeni cum un om fara absolut nici un venit declarat pe ultimii 10 ani sa zicem, se poate plimba cu serie 7, Q, ML, X, ca sa nu dau numele marcilor?
    Va multumesc anticipat pentru raspuns, si postez mai jos articolul original.

    P.S. : Dvs sunteti profesor de economie. Cam cati bani credeti ca s-ar strange, daca in situatia, ipotetica desigur, maine, fiscul ar confisca toate averile care nu pot fi justificate, si nu numai de la politicieni, ci de la absolut toata populatia.

    03-06-2005
    Conservatorii vor legea ilicitului

    Partidul Conservator vrea sa reinvie raposata lege a ilicitului si cere verificarea tuturor averilor care par a fi acumulate pe cai dubioase. Senatorul Sabin Cutas (PC) a anuntat, ieri, ca a depus la Parlament o initiativa legislativa privind controlul provenientei averilor care nu pot fi justificate din venituri legale.

    Potrivit acestei legi, orice cetatean poate sesiza Parchetul National Anticoruptie, care trebuie sa porneasca o verificare prealabila. Sesizarile anonime nu sunt acceptate, iar cei care fac astfel de plangeri cu rea-credinta risca inchisoarea de la 3 la 5 ani.

    Daca din verificarea prealabila a modului de dobandire a averii rezulta ca sesizarea este intemeiata, urmeaza o noua cercetare, efectuata de aceasta data de o comisie care se infiinteaza pe langa fiecare Curte de Apel. In sfarsit, daca si comisia de pe langa Curtea de Apel considera ca averea a fost dobandita ilegal, urmeaza un proces ce se poate finaliza cu confiscarea bunurilor nejustificate.

    Autorul acestei initiative, senatorul Cutas, a amintit cu regret ca o astfel de lege exista pe vremea lui Nicolae Ceausescu – Legea 18/1968, cunoscuta sub denumirea de Legea ilicitului – dar in 1996 ea a fost abrogata. Cutas a aratat ca exista un cadru legal pentru verificarea averii demnitarilor, dar a sustinut ca toti cetatenii Romaniei ar trebui sa accepte sa se supuna unor astfel de controale.

  72. Subscriu si eu, cu toata convingerea

    „# Laurentiu Spune:
    Mai 19th, 2009 at 1:06 am

    Eu cred ca solutia este foarte simpla:

    Sa se faca rocada orelelor de emisie intre doamna Firea si domnul Badea. Atunci Domnul Badea ar putea porni aparatul de aer conditionat si deci ar avea AER. Dupa emisiune se stinge aparatul. Va mai ramane un pic racoare pentru domnul Gadea dar pana la 23:10 se va face destul de cald pentru doamna Firea.
    Astfel se rezolva si alte cateva probleme mai mici dar nu tocmai neinsemnate cum ar fi :
    1) domnul Badea nu va mai pleca ultimul din Antena; 2) invitatii doamnei Firea vor fi mai obositi (avand in vedere ora tarzie) si implicit mai usor de manipulat in aflarea Adevarului ( bineinteles ca aici am derapat un pic cu ADEVARUL de la Politicieni, dar incerc :) ) 3) cei de la Realitatea or sa ia in continuare bataie dar macar va fi de la altcineva 4) domnul Gadea va putea fi si el invitat la domnul Badea si nu doar invers 5) boxul domnului Badea cu steagurile s-ar face pe lumina astfel paparazzi vor putea face poze mult mai clare si…. in sfarsit 7) as reusi poate sa mai adorm si eu inainte de 00:00”

  73. Super! Am ras cu lacrimi! Un bun inceput pentru o zi agitata.
    Recunosc ca si eu ii tin partea lui Mircea, dar mai stiu ca termometrul intern al unui barbat e dereglat rau de tot, asa ca daca afara sunt 15-17 grade, la un barbat e „destul de cald si bine”, iar mie imi e frig de mor. Deci, problema nu are solutie decat cu tratarea cu hormoni feminini lui Mircea sau tratarea cu hormoni masculini lui Gabi Firea (parerea mea, mai bine il feminizam pe Mircea :D).

  74. Cu sonorul de la GSP TV in timpul meciurilor de fotbal se poate rezolva ceva? sau e prea greu pentru regizorul de transmisie sa fie atent?

  75. O fi frumos sa postezi un text „la misto”, cu vagi aere de mogul? Cred ca distractia maxima e sa vezi toata blogosfera urmarind atent si comentand un post in care te-ai dorit ludic.In alta ordine de idei as fi foarte curios sa aflu ce (mai) doriti de la acest blog si de la viata in general. Pentru ca un om de anvergura dumneavoastra nu face nimic gratuit. Cu Antenele e afacere+ imagine+ capital politic.Cu fundatia doar imagine.Presupun ca tot imagine cautati, iesind din calcul ca ati vrea sa „traiti bine” dintr-un blog si presupunand ca aveti (deja) destui lingai/dusmani in viata reala. Un sfat, de data asta gratuit: ” nevoie de integritate, inteligenţă şi viziune” stereotipia asta se repeta in mod exagerat in discursul de pe blog si repetarea ei contrazice exact ceea ce vrea sa sustina.

  76. Exista aparate de aer conditionat mobile, care costa in jur de 1000 lei. Un astfel de aparat se poate pozitiona aproape de Mircea, ca sa nu apara cu transpiratia siroind pe el. Daca nu se poate rezolva problema aerului, poate facem noi cheta si ii luam unul, dar poate va ganditi sa ii mai mariti si salariul, ca publicitate ne pune doamna Camelia sa suportam, destula.

  77. Pai exact cum zice Mery, intre cele 2 emisiuni e sinteza zilei iar acolo se poate da drumul la aer. Ori nu ati spus toate datele problemei ori e ceva ca in bancul cu tica si tache.

  78. Din pacate, prin Romanica patronii au un singur gand „umanist”: profitu’ pentru „OMU’ ”, nu conditiile de munca ale palmasilor! Ca mai e si cate o lege care reglementeaza conditiile de munca? Ca e si o questiune de respect si de bun-simt? Da-le dreaq, nu tine, el, Basila cont de CONSTITUTIE, daramite un patron de vreo lege??? Vrea Badea aer conditionat? Sa-si dea aere si se rezolva, nu? Vrea salariu marit? E criza! Ce conteaza cat e profitul de pe urma lui? Ce conteaza ca salariile sunt deductibile? Da-l dreaq de salahor! La munca, nu la intins mana!!! HUO! LA OASE!!!
    In schimb, ca patron, mi-as pune si problema urmatoare: cum imi este mai bine – CU Mircea Badea sau FARA el??? Deoarece omul valoreaza cu mult mai mult decat e platit! Numai cu blogul sau poate face cu mult mai multi bani decat ia de la dumneavoastra ca salariu (sau, ma rog, cun se cheama suma pe care i-o oferiti contra prestatiei sale), si asta doar stand la el acasa! Si pentru ca orice om trebuie sa manance de unde „alearga” si, cu cat mananca mai bine, cu atat „alearga” mai repede si mai cu folos!… Iar asta o stiu de la un patron ciudat, jumatate evreu, jumatate scotian, cu afaceri infloritoare chiar si pe criza asta, si cu niste salarii la care Mircea nici nu viseaza, chiar pentru salariatii sai cu functii marunte! Insa niciodata tipul nu s-a indoit de loialitatea si buna-credinta a vreunui salariat, sau ca e vreunul care nu da tot ce poate mai bun din el! Sa fie oare prost individu’ cu pricina, ori nepriceputi cei care nu-i urmeaza sfatul/metoda??? Avand in vedere ca tipul prospera de zor, inclin să dau crezare ultimei parti a intrebarii…

  79. Badea,este unul dintre putinii oameni,care vorbeste pe limba tuturor romanilor!Cred ca merita tot confortul posibil in timpul emisiunilor lui.Badea este mult mai important decat Firea!

  80. Solutie simpla, de scoala primara: domnule mogul, va propun regula de 3 simpla invatata in fragezie si uitata mai apoi:

    T = ( TBadea * RBadea + TFirea * RFirea ) / ( RBadea + RFirea)

    Unde T este temperatura optima in studio, TBadea e temperatura optima a lu Badea, TFirea temperatura optima a ingenuei, RBadea si RFirea punctele de rating cumulate la sfert de ora pe parcursul ultimelor doua saptamani. Aceasta formula e garantata sa restabileasca pacea si armonia in studiou.

  81. Oricum, sa nu coborati temperatura prea mult, ca scade ratingul! Daca apare Stan si zice clantanind de frig „D-d-d-dom-mnu G-g-g-gadea”, s-a dus dracu emisiunea.

  82. Solutie: Lui Mircea si asa ii place muntele, mutati-l la Brasov! Si aici e studiou Antena1, si la noi e oricum mai racoare. Nu trebuie sa se mai chinuie nici cu traficul prin Bucuresti si nici in weekend pe DN1. Referitor la ce spuneam intr-un post mai vechi de nemultumirile mele privind emisiunile lui Capatos, Madalin Ionescu sau Cristi Brancu, eu am rezolvat demult problema: am sters toate posturile tv nocive: antena1, 2, protv, otv, acasa, euforia, etc. Poate ca nu sunt eu normal si asa ar trebui sa fie un post tv bun comercial…Probabil urmatorul pas este transmisiunea directa din veceu sau o crima in direct, cine stie?

  83. In tara asta se pare ca daca esti politician iti umpli conturile tale si cand sunt pline, te gandesti si la prieteni …. Poti sa fi si mogul in romanika, si poti sa ai o problema cat de mica, ca tot nu poti sa rezolvi nimik ….. fiecare intelege ce vrea si dupa posibilitati …….

  84. Domnule Voiculescu , dumneavoastra cum explicati faptul ca oameni ca Mihaela Radulescu, Andreea Marin, Teo, Mircea Radu, F Calinescu etc..ajung sa sa se retraga asa devreme din tv..iar in SUA un Jay Leno ..o Oprah si la 50 de ani fac show-uri tv
    Avem noi publicul telespectator o problema ?? sau cei care decid , care conduc televiziunile ???
    Gresesc cand spun ca o vedeta la o televiziune din Romania daca ajunge in jurul varstei de 40 de ani, este vazuta deja ca un „om mort”
    Cu ce ramanem ?? ..ca nu vine nimeni capabil din urma !!!
    Cum vedeti dumneavoastra viitorul televiziunii in general ?
    Mi-ar placea sa aveti o postare pe blog despre lumea asta a mass-mediei !!!

  85. Totusi eu cred ca, consultantul dumneavoastră a vorbit cu Badea inainte de a va sfatui sa va faceti blog. Cursa asta „perfida” a dat roade. Noroc cu Badea, ca semanati ca spirit cu el, ca a renuntat la pretentii. Altfel va blocam blog-ul, ca la numerele de telefon nu aveam acces. Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper !

  86. Parerea mea e ca ar trebuii sa-l scoateti pe Mircea prin curte sa-si faca emisiunea in aer liber astfel are loc destul si de exercitiile lui de karateka .Poate din cauza caldurii din platou sa unflat si muschii pe el.

  87. Mutati-l pe Badea in alt studio… unde sa poata face emisiunea k-lumea si sa aiba aer conditionat..

  88. Puneti-l sa prezinte emisiunea din biroul personal(canapeaua de pe hol),se va simti oricum mai confortabil.

  89. Dupa parerea mea Sinteza Zilei si In Gura Presei sunt cele mai bune emisiuni din toata Romania si Antena este foarte norocoasa ca le are pe amandoua. Doamna Firea poate sa isi puna un mic sacou pe ea (ca Esca) pentru ca destul i s-a facut pe plac si asta nu o spun deloc cu rautate, dimpotriva. Acum e randul lui Mircea sa fie si el fericit dupa 4-5 ani de emisiune „in furnal”. Si celor care spun pe aici ca Mircea ar trebui sa isi ia un concediu prelungit nu le spun decat atat: acest Badea este un geniu pentru ca reuseste sa spuna realitatea asa cum este, fara prea mari eforturi. Il intelege la fel de bine si un astronaut si o femeie de serviciu. Personal, de cand ma uit la emisiunile lui, eu m-am schimbat total, pentru ca mi-a deschis ochii. Poate ca nu mi-a convenit nici mie ce a spus uneori (dar in timp s-a dovedit ca avea dreptate). Din cauza lui, mi-am scimbat TOTAL modul de a fi, am inceput sa fac miscare, sa fiu atenta la alimentatie, la comportament si sa fiu pregatita pentru orice. Emisiunea lui este mai educativa decat parintii si scoala la un loc.
    Omul asta merita mai mult decat un aer conditionat. Nu il cunosc, nu l-am vazut in viata mea, dar pentru toate lucrurile pe care le-a spus pana acum in emisiune, cu umorul lui finut, acest om va avea respectul meu mereu.
    Domnule Voiculescu, apreciati oamenii pe care ii aveti caci ei au ridicat Antena la nivelul care este acum, adica foarte sus si de calitate.
    Toate bune!

  90. O ierahizare intre cei doi cred ca a fost deja facuta,oricum cea de acum este treaba Cameliei.
    Subiectul „aer pentru Badea” poate fi la fel de incins ca si celelate,dar pana una-alta,tot sufera productia de automotive,s-ar putea face o investitie intr-un scaun de masina cu ventilatie,sau invers,un scaun cu incalzire pentru Gabriela Firea.
    Apropo,vad ca va luati viata de om linistit,in serios….de apreciat….

  91. se considera ca cineva e darnic sau milos cand e sarac si da cat mai mult din putinul care-l are.daca ajuti pe cineva si spui la toata lumea (gen nea jiji )cat de filantrop ai fost nu denota decat o slabiciune de caracter.e usor sa dai dovada de larghete sa renunti la functii cand stai pe un purcoi de bani si de relatii.nu ma indoiesc ca in anumite limite atat timp cat interesele nu-i sunt afectate foarte tare intentiile sale ,ale domnului dan voiculescu sunt oneste.poate si ca sa susti o cauza dreapta trebuie sa faci anumite lucruri mai putin ortodoxe.cred ca pe domnia sa il bantuie inca trecutul si cauta intr-un fel sa-si spele pacatele.dar poate sa o faca si fara sa trambiteze cat e de cinstit si de bineintentionat mai ales ca domnia sa s-a retras din politica si din viata publica.slabiciunea domniei sale este ca vrea sa fie placut de catre oameni si sa-i fie recunoscute meritele fara a aminti insa de posibilul trecut tenebros.aerul lui mircea badea este un carliont prin care domnul voiculescu vrea sa se fac simpatic.
    cu abisale respecte demostene

  92. Daca s-a iscat toata aceasta tevatura fiindca Badea nu are aer, oare ce s-ar intampla daca ati tine la confortul lui si i-ati face vant? :D

  93. Felicitari stimate domn Dan Voiculescu !
    Publicul emisiunii lui Badea , atat cat este , nu va trece cu vederea promtitudinea dumneavoastra .
    In mod cu totul special va multumesc din partea celor din diaspora ( de peste Atlantic) precum si doamnei Camelia pentru posibilitatea oferita de a viziona emisiunile pe internet .
    Sa auzim de bine !

  94. Desigur, „aer” pentru Badea. E mult mai important Badea! Tovarăşa Firea poate veni cu un pulover pe gât, cizme în picioare şi mănuşi în mâini! Sau deloc!

  95. Ii statea foarte bine Gabrielei cu salul ala la gat .
    Viata unui ziarist presupune si sacrificii , nu numai beneficii cum are Gabriela Firea !

    Mai infrigurat era Viorel Hrebengiug , cel putin mie asa mi s-a parut ! ;)

  96. Stimate Domnule Dan Voiculescu,
    Nu as fi indraznit sa ma adresez Domniei voastre, in special pentru ca nu consider ca as fi la nivelul si cultura pe care o detineti. Dar totusi o fac, pentru ca vreau sa evidentiez un singur lucru legat de situatia domnului Mircea Badea, care este foarte mult pus in discutie.
    Am un argument pentru care consider indreptatita cerinta lui pe blogul sau personal referitor la remuneratie… Ca simplu „observator”, constat ca Mircea Badea (om obisnuit al planetei Terra, ce are in dotare tot 24 de ore la dispozitie, ca si toti ceilalti muritori – de altfel) isi petrece enorm de mult timp in studiourile trustului Intact, respectiv la Radio Zu (de la ora 18:00) si apoi noaptea la sediul Antenelor pentru a-si castiga o paine in mod cinstit si pentru a iesi la liman din datoriile in care a fost „ingropat” din motive foarte bine cunoscute si prezentate in repetate randuri de catre dansul. Asadar, consider ca trebuie sa-l sustin si sa va rog sa tineti seama de impactul pe care il are acesta asupra telespectatorilor, acest lucru reflectandu-se si in recentele pauze de 30 de secunde pentru publicitate. Din moment ce este rentabil sa-l mentineti pe sticla, mi se pare perfect rezonabil sa evidentiez ca ar trebui fie si apreciat in consecinta printr-o marire de salariu sau drepturi de autor (adica sub orice forma ar fi aceasta remuneratie), avand in vedere aportul sau financiar colosal catre trustul Intact. Ca sa nu mai vorbim ca deja a trecut de 35 de ani si inca nu s-a asezat la casa lui, cu cea care-i este suflet pereche… Apelez si eu (fara a forta nota) la Dumneavoastra si va rog sa tineti seama de cele prezentate mai sus, bazandu-ma cu optimism ca veti lua in considerare aceste argumente. Aceasta este umila mea doleanta nascuta din afectiune si empatie pentru o valoare contemporana cum rar se mai poate intalni in Romania – MIRCEA BADEA! Cu deosebita stima, Elena U.

  97. Buna ziua domnule Voiculescu aka Felix Motanu, am si eu o intrebare : „sunteti securist” ? – asa aud peste tot, la cronica carcotasilor, la scoala, de la profesori, pe strada .. care-i faza?

  98. MIHAI GADEA ESTE CEL MAI TARE DIN ANTENA3….!!!! si BADEA ……e pe locul 2!!!!! numai bine ……

  99. MARIRE DE SALARIU PTR GADEA SI BADEA VA RUGAM !!!!!!!! bafta la euroi..:)))……CU STIMA….A

  100. Oare ce pretentie o fi avand GADEA????….el o vrea aer conditionat ????….sau isi face treaba cat de bine poate si inghite?????E UN BAIAT CU MULT BUN SIMT!!!!!!

  101. GADEA RULES……:))) BAFTA CU „ANTENELE” SI FITI DRAGUTZI CU GADEA VO ROG !!! E BAIAT SIMPATIC…..

  102. Da, sunt sigur ca dl.Mircea Badea nu si-ar fi rezolvat nici pana acum problemele cu Gabi Firea si in loc sa vorbeasca intre ei ca niste buni colegi sa ajunga la un compromis prefera sa se planga in fiecare zi, in direct, cat de cald este in studio. Intr-adevar o miciunica mica nu raneste pe nimeni nu?

  103. Draga tata de famile si de televiziuni,
    Eu zic asa: da-i afara pe amindoi si pe restul, urmeaza-ti instinctul si concediaza-ti si consilierul, pentru ca si-a facut treaba, iar urmatoarea lui idee va veni prea tirziu. Nici nu stii cum trece timpul. E pacat sa incalzim planeta cu emisii carbonice de la aerul conditionat, rece sau cald. Consumul de energie este, practic, singurul lucru pe care il reusesc antenistii, in afara de banii pe care ii introduc in conturile tatalui, mamei, fiicelor….Daca ii concediezi pe toti (inclusiv pe Ciutacu, te rooooooog, nu de alta, dar pot sa-l viseze noaptea urmasii si cine stie ce se mai intimpla?), tinerele generatii, copiiii nostri si ai vostri nu vor resimti cine stie ce efectele incalzirii globale. Iar matalutza, ramii blogosferos si atit, pentru ca viitorul apartine internetului. Continua sa scrii, dar numai dupa ce ti-ai concediat consilierul care ti-a scris textul asta realmente haios…..

  104. Chiar asa, draga Camelia! Ce e de facut?
    ….In alta ordine de idei, e inca un lucru interesant, Dle Mogul, acest blog.Felicitari pentru activitatea Dv.

  105. Domnule Dan Voiculescu, trebuie sa va pun in atentia dumneavoastra un acerb atac asupra dvs, a fiicei dvs si a grupului Intact, al unor indivizi ce folosesc YouTube pentru a promova ideile lor extremiste, antiromânesti, pronaziste si xenofobe.
    Promotorul acesteia este HuncutAttila ce in intreaga sa activitate a produs filme ce „demontreaza” indentificarea etnica si rasiala a poporului român cu tiganii, netemeinicia faptului ca Transilvania face parte din Romania, considerand ca aceasta regiune a fost rupta pe nedrept de Ungaria in 1918, promovarea ideilor Roesleriene prin care poporul român ar fi fost „adus” de catre unguri in spatiul carpatic in sec 13 din Albania, considerentul ca etnogeneza si formarea poporului român ca urmasi ai daco-romanilor este o aberatie.
    Deasemenea acest grup de activisti se straduie sa demonstreze „lumii” ca minoritatile, in special cea maghiara din România, sunt defavorizate, marginalizate sau ca sunt supuse unui tratament de „românizare fortata”.
    Ca sa realizati complexitatea atacurilor, iata conturile ce sunt folosite pe YouTube de acest utilizator: IonAntonescu1941; WELLcum2ROMANIAfilmz; MadHungarian01; MadHungarian02; EuroAmerican02; huncutAttila15; HuncutAttila14; huncutAttila12; huncutAttila11; huncutAttila10; huncutAttila09
    huncutAttila08; huncutAttila07; huncutAttila05; huncutAttila04; huncutAttila03
    huncutAttila02; huncutAttila01; huncutAttila; Romanviado; patkanyirto; EMESE69; KOND01; KOND02; TAS1000000.
    Atacul asupra dumneavoastra si a grupului Intact s-a facut DE PE TOATE aceste conturi.
    In alt film sustine ca filmele sale cu puternic caracter iredentist si antiromanesc sunt, fara drept, scoase de pe Youtube de catre grupul Intact sau de catre PRO TV.
    Din nefericire personajul de mai sus nu este singurul ce foloseste acest sistem pentru promovarea ideilor de extrema dreapta impotriva României si a poporului român. Unii ar putea crede ca de fapt sunt „niste opinii” insa cand se contabilizeaza volumul imens de filme emise intr-un timp extrem de scurt de catre un astfel de utilizator,precum si implicarea sa ulterioara in comentarii, este clar ca acestia, si sunt foarte multi, NU SE OCUPA DECAT CU ASTA, acesta este jobul sau, activitatea lor zilnica.
    Consider deasemenea ca astfel de atacuri, sub orice forma ar fi ele ar trebui sa fie contraatacate sau macar sa se cunoasca public de un asemenea fenomen deosebit de periculos.

  106. Lasand la o parte distrugatorul „Efect al razelor de luna asupra galosilor de guma”,care o influenteaza profund pe Firea,domnul Motan ar trebui sa va ganditi sa urmati exemplul lui Patriciu (Turkmenistan) si Vantu (Transnistria).Mai sunt libere Uzbekistanul,Chiuvashia,si Rep.Tadjica

Comentariile sunt închise.